side_banner

Hvordan rense- og vedlikeholdstips for hydrering av blæren

Hydratiseringsblæren fyller deg opp i tide i en rekke utendørssporter.Ingen vil ha en merkelig smak av vann når de er klare til å drikke.Regelmessig rengjøring og daglig vedlikehold av vannblæren din er svært viktig.

001

Følgende er noen tips for å vedlikeholde hydreringsblæren.

1. Tørk hydreringsblæren

Mange tar ikke nok hensyn til effekten av å tørke reservoarblæren.

Hvis innsiden er våt og lagres direkte, vil det lett vokse bakterier inne i blæremagasinet, noe som vil gjøre det stinkende og mugne.Du trenger ikke å vaske den hver gang du bruker den, men det er nødvendig å tørke den.

Du kan helle vannet ut først, deretter snu det opp ned, åpne åpningen, henge det opp med kleshengere og klemmer eller støtte det med en hard gjenstand til det er tørt.

Sørg i tillegg for at slangen og munnstykket er helt tørre.Det er det samme etter rengjøring, og legg det bort etter tørking.

2.Hvordan rengjøre hydreringsblæren

1) Håndvask

Fyll først vannposen med nesten fullt varmt vann (ikke varmt vann), og tilsett deretter vaskemiddel eller noen naturlige vaskemidler, som sitronsaft, natron og hvit eddik.rist den en stund og vent i 20 minutter.Har du verktøy som en liten børste, kan du bruke en børste til å rengjøre innsiden.Fjern samtidig munnstykket og vannrøret og bløtlegg dem.

Etter rengjøring, skyll med rent vann til rengjøringsmiddelet er vasket bort.Hvis det er små rør og andre verktøy, kan du direkte nå inn i interiøret for å skylle.

Ikke glem å tørke den etter å ha skylt den av.https://www.sbssibo.com/water-bladders/

002

2) Rengjør brusetabletten

Her er en enklere metode, ved bruk av rensende brusetabletter, som også kan brukes på kopper, flasker og andre vannbeholdere.

Bare tilsett vann og en brusetablett, vent 5 til 30 minutter, det hjelper deg med å fullføre rengjøringsarbeidet.

Så er det bare å helle ut vannet og skylle det litt.

https://www.sbssibo.com/sports-water-bottle/ 

003

 


Innleggstid: 28. juli 2021