faqe_banner

Rezervuari i butë

  • Shishe Uji Sportiv Balon i butë Portativ

    Shishe Uji Sportiv Balon i butë Portativ

    Një produkt midis një shishe uji dhe një qese uji.Në të njëjtën kohë, ajo ka pamjen e një shishe uji dhe transportueshmërinë e një qese uji.Material i butë dhe rezistent ndaj konsumit, me kapacitet të vogël 600 ml, i lehtë për t'u mbajtur.Mund të vendoset në çantën e shpinës hidratuese.

  • Shishe me ujë të butë me balonë të palosshme portative

    Shishe me ujë të butë me balonë të palosshme portative

    Një produkt midis një shishe uji dhe një qese uji.Në të njëjtën kohë, ajo ka pamjen e një shishe uji dhe transportueshmërinë e një qese uji.Material TPU i butë dhe rezistent ndaj konsumit, me kapacitet të vogël 250 ml, i lehtë për t'u mbajtur.Mund të vendoset në gjoksin e çantës së shpinës hidratuese.