itulau_fanua

Fa'ata'ita'i le auala fa'a'ese'ese o le fa'alili

2

Cooler o sapalai taua i fafo mo tafaoga i le taumafanafana,O se mea tatau pe afai e te manaʻo e maua se lagona aisa. E faʻafefea la ona e iloa le aʻafiaga o le vevela o lemālūlūna e fa'atau?

galuega tauave

  1. O le malulu malulu e masani ona taʻua o le ato malulu, lea e mafai ona faʻaaogaina e fai ma pusaaisa mo le faʻasaoina o mea inu malulu, fualaau aina, lauti susu susu, iʻa ma isi meaʻai;E fa'aogaina fo'i mo felauaiga fa'a'aisa o vaila'au, tui ma isi oloa.
  2. fa'asao vevela e masani ona fa'aogaina mo mea'ai fa'avela vevela, 'aiga o le aoauli, fale'aiga tu'uina atu ma isi.

    Su'ega fa'asao vevela: 8 i le taeao o le a na'o le kukaina o le mea'ai bento tu'u i totonu o le ato fa'asao vevela, ma fa'asao sipi, ona alu lea i fafo e faigaluega, i le kamupani pe a uma le nofoaga e aunoa ma se matagi.

    I le ta o le 12 i le taeao, tatala le pusa o le aoauli e fai ai le aoauli, pe mafanafana, manaʻo e 'ai saʻo foi!Mo matou tagata ofisa, aemaise lava i kamupani e leai ni ogaumu microwave.Talu ai ona o le aafiaga tuusao o le pusa faʻasao vevela suʻega, e leai se faʻasao vevela fua i fafo atu o le pusa o le aoauli, e tuʻu saʻo i totonu o le ato faʻasao vevela.Afai e mafai ona e tuʻuina ofu cotton ma isi mea i totonu o le ato, ae faʻaleleia atili le faʻaogaina o le vevela!(E fa'atatau i le vevela i fafo).

  3. Manatua: I le aso o le suʻega, e leʻi tuʻuina se isi 'aiga o le aoauli ma le taumafataga tutusa i totonu o le ato faʻamalama.A maeʻa le taimi lava e tasi ma i le tulaga lava e tasi, o aano o manu i totonu o le pusa o le aoauli na faʻamaisa ma malulu le supo e aunoa ma se vevela.

  4. Su'ega mālūlū: Fa'aaogā fa'atasi ma se ato malulu.Tuu le ato malulu i totonu o le pusaaisa po o le pusaaisa.A uma ona fa'a'aisa, tu'u i totonu o se ato malulu ma tu'u i le pito i luga po'o le itu o mea'ai, vaiinu, fualaau 'aina ma isi mea, ma fa'amau le sipa.E tusa ma le 6 itula e liusuavai atoa ai le mea'ai ma vai, ae tu'u mea'ai ma vai i totonu e pei o se mea fou mai le pusaaisa.

    Matā'upu e mana'omia le fa'alogo:

    Teu aisakulimi ma isi mea'ai e faigofie ona liusuavai mo le 30-60 minute e pei ona fautuaina.E fautuaina le mamafa o le mamafa e le sili atu i le 3KG. O le aʻafiaga o le faʻasaoina o le vevela e faʻalagolago i le suiga o le vevela o le lalolagi i fafo, le aofaʻi o mea, ma le suiga o le vevela muamua.

    3

     


Taimi meli: Apr-08-2022