itulau_fanua

A'oa'o oloa fou ile faleaoga e leai se pefu.

Na alu le matagaluega tau maketi i le falea'oga mo le fa'aa'oa'o malūlū ma le susu mo a'oa'oga.O le tagata o loʻo pulea le mafutaga faaleaoaoga o le a faʻamatalaina oloa fou i le aufaigaluega talafeagai a le matagaluega o maketi, ina ia mafai ai e le au maketi ona malamalama atili i oloa, ina ia mafai ai e le au maketi ona faʻafeiloaʻi lelei mea taua o oloa i tagata faʻatau, ma tuʻuina atu atili. tali auiliili i fesili a le au faatau e uiga i oloa.

fdsag

Na asiasi atu foʻi a latou paaga mai le matagaluega o maketi mo faʻataʻitaʻiga, vaʻaia le fufuluina o moega, ma isi, ma ituaiga eseese o lapopoa eseese.Matou te gaosia fa'ameamea mo taga vai, pusa aisa, ma taga e le susu na o i matou lava, lea e mafai ona fa'asaoina tau, fa'apu'upu'u taimi o gaosiga, ma fa'atonutonu lelei.

csafdsad

O le mafutaga faaleaoaoga na tupu o le faia o se taga manifinifi ma mama e le susu, ma o le tagata e nafa ma le mafutaga faaleaoaoga na faamalamalama mai foi le faagasologa o le gaosiga o oloa e fesootai i ai ma masini tutusa.

O lenei aʻoaʻoga na tuʻuina atu ai i paʻaga i le maketi maketi le tele o tomai faʻapolofesa fou.

afsg


Taimi meli: Nov-03-2021